Project Description

Allergi

Pollenallergi er en av de vanligste formene for allergi i Norge. Vanlige symptomer er rennende nese, kløe i øyne og nese og nysing. Mange opplever å føle seg trette og utslitende. Flere har på Facebook gitt uttrykk for å ha hatt stort utbytte av tjenesten hos oss.

Andre vanlige former for allergi er mot pelsdyr og støvpartikler. Felles for dem alle er at plagene kan oppleves hemmende, og at allergien er mulig å lindre.

Liv Kari Øien Kroken · 19. april 2015

Har én sønn på 12 år som på denne tiden av året har vært så plaga med pollenallergi at hverdagen har vært grusom selv med store inntak av medisin. I år har han vært på Atmasentret, Åndalsnes og fått behandling.

Så langt ikke tatt medisin i år og poden er storfornøyd med å kunne være ute og sykle i finværet.

Hos oss jobber vi med alle former allergi, ta gjerne kontakt om du lurer på noe.

   ATMASENTERET

REFLEKSOLOGER 1
KONTORER 1
ANSATTE 1

   ÅPNINGSTIDER

Mandag – Fredag Etter avtale
Lørdag
Søndag

  922 14 338

   LOKASJON

Icon

TILBAKEMELDINGER

Her kan du lese om alle de fornøyde og nå friske pasientene som har fått behandling av oss.

Har slitt med hamstringstrekk i 2 år, etter 1,5 år med nålbehandlinger ved fysioterapeuter og godt over 15.000 kr brukt uten særlig resultat tok det bare 3-4 behandlinger med Molde Refleksologi før han fikk iorden hamstringen, helt utrolig! Anbefales på det sterkeste.

Lasse Groven

Har én sønn på 12 år som på denne tiden av året har vært så plaga med pollenallergi at hverdagen har vært grusom selv med store inntak av medisin. I år har han vært på Atmasentret, Åndalsnes og fått behandling. Så langt ikke tatt medisin i år og poden er storfornøyd med å kunne være ute og sykle i finværet

Liv Kari Øien Kroken

Jeg var til han på Tirsdag. Kroppen var i helspenn ondt i magen masse tanker og jeg hadde det ikke bra. Når jeg var ferdig med behandlingen sov jeg nesten. Fantastisk følelse. Kroppen var i balanse igjen. Anbefaler han mannen der. Uansett hvilket problem du har.

Sissel Wærnes

BESTILL EN TIME

922 14 338