Project Description

Fertilitetsproblem

Det viser seg at ca 15% av alle par opplever utfordringer med å bli gravid og den nye sjefen i huset lar vente på seg. Hos oss stimulerer vi punkter på kroppen som påvirker nervesystemet, blodsirkulasjonen og ikke minst hormonbalansen -helt naturlig!

Dette har gitt resultater vi er stolte av, og hele 15 ganger har dette vært til hjelp til graviditet.

Dere er hjertelig velkommen til hos.

   ATMASENTERET

REFLEKSOLOGER 1
KONTORER 1
ANSATTE 1

   ÅPNINGSTIDER

Mandag – Fredag Etter Avtale
Lørdag
Søndag

  922 14 338

   LOKASJON

Icon

TILBAKEMELDINGER

Her kan du lese om alle de fornøyde og nå friske pasientene som har fått behandling av oss.

Har slitt med hamstringstrekk i 2 år, etter 1,5 år med nålbehandlinger ved fysioterapeuter og godt over 15.000 kr brukt uten særlig resultat tok det bare 3-4 behandlinger med Molde Refleksologi før han fikk iorden hamstringen, helt utrolig! Anbefales på det sterkeste.

Lasse Groven

Har én sønn på 12 år som på denne tiden av året har vært så plaga med pollenallergi at hverdagen har vært grusom selv med store inntak av medisin. I år har han vært på Atmasentret, Åndalsnes og fått behandling. Så langt ikke tatt medisin i år og poden er storfornøyd med å kunne være ute og sykle i finværet

Liv Kari Øien Kroken

Jeg var til han på Tirsdag. Kroppen var i helspenn ondt i magen masse tanker og jeg hadde det ikke bra. Når jeg var ferdig med behandlingen sov jeg nesten. Fantastisk følelse. Kroppen var i balanse igjen. Anbefaler han mannen der. Uansett hvilket problem du har.

Sissel Wærnes

BESTILL EN TIME

922 14 338