Project Description

Migrene

Migrene er smertefulle anfall med pulserende hodepine som kan vare opptil flere dager. De fleste opplever symptomer som lysskyhet, kvalme, brekninger og lydfølsomhet. Når anfallet er over er det også mange som føler seg utslitt og kan føle muskelverk. Dette er en tilstand som i stor grad kan påvirke hverdagen din.

Ekspertene vet ikke den nøyaktige grunnen til migrene, men den kan blant annet utløses av hormonforandringer, stress og søvnløshet. Det skilles mellom ulike varianter av migrene. En relativt hyppig variant hos kvinner er menstruasjonsmigrene. Migrene er en del av hverdagen hos mange, og hos oss er dette en helt vanlig problemstilling.

Vi vil veldig gjerne være behjelpelig med å forbedre din hverdag. Refleksologi er verktøyet vi bruker for å lindre plager på alle nivå og som passer alle mennesker i alle aldre. Dette er noe som har vist seg å være svært effektivt for migrenepasienter.

Kom gjerne innom kontoret. Velkommen skal du være!

   ATMASENTERET

REFLEKSOLOGER 1
KONTORER 1
ANSATTE 1

   ÅPNINGSTIDER

Mandag – Fredag Etter avtale
Lørdag
Søndag

  922 14 338

   LOKASJON

Icon

TILBAKEMELDINGER

Her kan du lese om alle de fornøyde og nå friske pasientene som har fått behandling av oss.

Har slitt med hamstringstrekk i 2 år, etter 1,5 år med nålbehandlinger ved fysioterapeuter og godt over 15.000 kr brukt uten særlig resultat tok det bare 3-4 behandlinger med Molde Refleksologi før han fikk iorden hamstringen, helt utrolig! Anbefales på det sterkeste.

Lasse Groven

Har én sønn på 12 år som på denne tiden av året har vært så plaga med pollenallergi at hverdagen har vært grusom selv med store inntak av medisin. I år har han vært på Atmasentret, Åndalsnes og fått behandling. Så langt ikke tatt medisin i år og poden er storfornøyd med å kunne være ute og sykle i finværet

Liv Kari Øien Kroken

Jeg var til han på Tirsdag. Kroppen var i helspenn ondt i magen masse tanker og jeg hadde det ikke bra. Når jeg var ferdig med behandlingen sov jeg nesten. Fantastisk følelse. Kroppen var i balanse igjen. Anbefaler han mannen der. Uansett hvilket problem du har.

Sissel Wærnes

BESTILL EN TIME

922 14 338