Project Description

Prostata – Inkontinens – Vannlatingsproblemer hos menn og kvinner

Vannlatingsproblem hos menn er svært vanlig og påvirkes av en rekke faktorer, blant annet normal aldring, ulike sykdommer og overvekt. Det er en vanlig problemstilling at menn over 50 år har forstørret prostatakjertel som fører til symptomer som kan være plagsomme.

Hyppig vannlating, svak stråle, smertefull vannlating, økt risiko for urinveisinfeksjon og problemer med å tømme blæren er vanlige symptomer, og kan være plagsomt i hverdagen men også påvirke nattesøvnen.

Dersom hverdagen din er påvirket av slike symptomer er du velkommen for en prat, dette er et område vi har lykkes i og har erfaring med. Alt er helt naturlig og fri for medisiner.

Inkontinens hos kvinner er en helt vanlig problemstilling som mange opplever. Vi har jobbet mye med kvinner som sliter med Inkontinens.

   ATMASENTERET

REFLEKSOLOGER 1
KONTORER 1
ANSATTE 1

   ÅPNINGSTIDER

Mandag – Fredag Etter avtale
Lørdag
Søndag

  922 14 338

   LOKASJON

Icon

TILBAKEMELDINGER

Her kan du lese om alle de fornøyde og nå friske pasientene som har fått behandling av oss.

Har slitt med hamstringstrekk i 2 år, etter 1,5 år med nålbehandlinger ved fysioterapeuter og godt over 15.000 kr brukt uten særlig resultat tok det bare 3-4 behandlinger med Molde Refleksologi før han fikk iorden hamstringen, helt utrolig! Anbefales på det sterkeste.

Lasse Groven

Har én sønn på 12 år som på denne tiden av året har vært så plaga med pollenallergi at hverdagen har vært grusom selv med store inntak av medisin. I år har han vært på Atmasentret, Åndalsnes og fått behandling. Så langt ikke tatt medisin i år og poden er storfornøyd med å kunne være ute og sykle i finværet

Liv Kari Øien Kroken

Jeg var til han på Tirsdag. Kroppen var i helspenn ondt i magen masse tanker og jeg hadde det ikke bra. Når jeg var ferdig med behandlingen sov jeg nesten. Fantastisk følelse. Kroppen var i balanse igjen. Anbefaler han mannen der. Uansett hvilket problem du har.

Sissel Wærnes

BESTILL EN TIME

922 14 338