Alternativ behandling uten medisiner

Les mer om Nevrorefleksologi

Det spesielle med en nevrorefleksolog er at vi har hele kroppen som arbeidsfelt, og lindrer via stimulering av punkter (f.eks. øret, overarm, lår, rygg og under fot.)

Nevrorefleksologi har sitt utspring i soneterapi, og behandlingsformen er i hovedsak forsket fram i Norge,  og er derfor spesielt godt egnet til å møte de sykdommer/problemer vi finner i vår kultur. Nevrorefleksologi tjener også til forebyggende behandling.

Nevrorefleksologi er en fysisk behandlingsform uten bruk av medisiner. Passer like godt for en baby med kolikk som for en bestefar med prostataproblemer.

Egner seg både ved akutte skader og ved kroniske lidelser. Kan virke avstressende og forebyggende. Har positiv effekt ved bl.a. Muskel-/skjelettplager.

En nevrorefleksolog må ha 2,5 års utdannelse. (Medica Nova)

Nevrorefleksologiforeningen

OM MEG

Jeg heter Mikael Paulonen og er registrert i Brønnøysundregisteret for alternativ behandling. Jeg er medlem av nevrorefleksologiforeningen som er godkjent av helsedirektoratet. Jeg har hjulpet folk siden 1998. Jeg har hatt kontor på Åndalsnes siden 2000.

-------

Mikael Paulonen
Atmasenteret

Hva sier mine kunder om meg?

Har slitt med hamstringstrekk i 2 år, etter 1,5 år med nålbehandlinger ved fysioterapeuter og godt over 15.000 kr brukt uten særlig resultat tok det bare 3-4 behandlinger med Molde Refleksologi før han fikk iorden hamstringen, helt utrolig! Anbefales på det sterkeste.

Lasse Groven

Har én sønn på 12 år som på denne tiden av året har vært så plaga med pollenallergi at hverdagen har vært grusom selv med store inntak av medisin. I år har han vært på Atmasentret, Åndalsnes og fått behandling. Så langt ikke tatt medisin i år og poden er storfornøyd med å kunne være ute og sykle i finværet.

Liv Kari Øien Kroken

Hvordan jeg responderer på
COVID-19

Som en behandlingsklinikk, følger jeg alle forhåndsregler og krav for å sikre sikkerheten til kundene våre.